Robert Niessen

Beemstervoices

Oudendijk – Vanuit ons huis aan de ringvaart kijken wij uit op de Beemster, Neerlands beroemdste polder – drooggelegd in 1612 en in 1999 door de UNESCO erkend als werelderfgoed. Op mijn website Beemstervoices.nl peil ik losjes de stemming in en rond deze polder over (met name) de thema’s klimaat, voeding, energie en wonen. Deze artikelen verschijnen ook op Favas net, een internationaal online platform over ruimtelijke ordening, stedebouw en landschapsarchitectuur.

Beemstervoices op Favas net

Journalist Robert Niessen reports for Favas.net on daily life, work and culture in and around the Beemster, a historic Dutch polder and UNESCO World Heritage Site north of the Amsterdam metropolis in the Netherlands. His reports situate people in their living environment or during their work and other activities.

Read more
Beemstervoices.nl

Het veebedrijf is voortdurend in ontwikkeling, maar sommige karakteristieken van de boerderij zijn onveranderlijk. Het is een familiebedrijf en dat betekent dat het werk een voortdurend samenspel is tussen de – meestal drie – generaties. ‘Iedereen werkt mee’, zo klinkt het eensluidend.

Lees verder
Contact

Content is king – Relevante inhoud en goede teksten maken het verschil!
Laat mij jou helpen dat verschil te maken. Ik zie uit naar een kennismaking.

 

 

 

Bekijk mijn Linkedinprofiel voor meer informatie.